Eigenaar, Architect

Architect

Assistent ontwerper

2architecten is een bureau dat projecten benadert vanuit 2 invalshoeken: creatief, fris en vooruitstrevend enerzijds en pragmatisch, realistisch en adviserend anderzijds. Onze architecten en adviseurs staan u bij vanaf initiatief tot en met oplevering. We adviseren bij particulieren en professionele opdrachtgevers op het gebied van haalbaarheid, organisatie, ontwerp, vergunningen, duurzaamheid en bouwbegeleiding.

2architecten gaat in dialoog met een opdrachtgever: Dat betekent dat we eerst luisteren voordat we een antwoord geven op een ruimtelijk vraagstuk. 2architecten geeft advies: van ideevorming tot realisatie; op de schaal van interieur tot wijkniveau.

2architecten ontwikkelt zich continu: we zijn een broedplaats voor jong talent. We leiden constant stagiairs op en we begeleiden studenten bij hun afstuderen. We zijn er voor particulieren, CPO-partners, ontwikkelaars en bedrijven. 2architecten is een vernieuwend architectenbureau: we gebruiken de nieuwste technieken waaronder 3D visualisaties, BIM en virtual reality. Daardoor kunnen we een eerste idee concreet vertalen in een aantrekkelijk beeld. Neem  hier een kijkje!

2architecten is in 2009 opgericht door Roy Bertholet. Met een team van ambitieuze ontwerpers, tekenaars en modelleurs ontwerpen, visualiseren en begeleiden wij diverse projecten in Nederland en daarbuiten. Hebt u (ver-)bouwplannen, of bent u op zoek naar inspiratie? Download dan onze  brochure

Op al onze werkzaamheden zijn DNR 2011 en/of de Consumentenregeling 2013 van toepassing. Onze privacyverklaring in het kader van de AVG vindt u hier:  Privacy Statement 2architecten

Stratumsedijk 63
5611 NC Eindhoven
040 – 2369968
info@2architecten.nl

Vragen, opmerkingen of interesse? Neem contact met ons op!