Roy Bertholet en Christ van Weert vormen, samen met hun team, het architectenbureau 2architecten. Vanuit hun kantoor in hartje Eindhoven werken zij aan heel diverse projecten. 2architecten is een bureau dat projecten benadert vanuit 2 invalshoeken: creatief, fris en vooruitstrevend enerzijds en pragmatisch, realistisch en adviserend anderzijds. Onze architecten en adviseurs staan u bij vanaf initiatief tot en met oplevering. We adviseren particulieren en professionele opdrachtgevers op het gebied van haalbaarheid, ontwerp, vergunningen, duurzaamheid en bouwbegeleiding.

2architecten ontwikkelt zich continu: we zijn een broedplaats voor jong talent. We leiden constant stagiairs op en we begeleiden studenten bij hun afstuderen. We zijn er voor particulieren, CPO-partners, ontwikkelaars en bedrijven. 2architecten is een vernieuwend architectenbureau we gebruiken de nieuwste technieken waaronder 3D visualisaties, BIM en virtual reality.

2architecten is in 2009 opgericht door Roy Bertholet. Met een team van ambitieuze ontwerpers, tekenaars en modelleurs ontwerpen, visualiseren en begeleiden we diverse projecten in heel Nederland en daarbuiten. Hebt u (ver-)bouwplannen of bent u op zoek naar inspiratie? Download dan onze brochure.

Op al onze werkzaamheden zijn DNR 2011 en/of de Consumentenregeling 2013 van toepassing. Onze verklaring in het kader van de AVG vindt u hier: privacy statement 2architecten.

nl_NL
Scroll naar boven